Kategoriat
Ajankohtaista

Miten toivoisit maatalouden ja maaseudun ilmastoviisautta edistettävän jatkossa? Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan!

kuumailmapallot

Maaseudun kehittäjillä on tällä hetkellä hankehakemusten ideointi ja kirjoitus meneillään. Sama tilanne on myös Ilmastonmuutos ja maaseutu –teeman edistämisessä.

Hankeideamme Ilmastoviisaita ratkaisuja maaseudulle pääsi valtakunnallisten maaseutuhankkeiden haussa toiselle kierrokselle. Tämä tarkoittaa, että vielä ei siis ole rahoitusta, eikä lupaustakaan rahoituksesta, vaan menossa on vasta semifinaalikarsinta rahoituksen saajista. Mutta nyt on oiva tilaisuus ideoida ja esittää toiveita!

 

Mitä sinä toivoisit Suomessa hanketyönä tehtävän maatalouden ja maaseudun ilmastotoimissa? Mitä tarvittaisiin, jotta ilmastonmuutoksen vaikuttaessa niin luonnonoloihin, markkinoihin kuin politiikkaankin suomalainen viljelijä, maatalous ja maaseutu voisivat hyvin? Ideoita voi esittää kyselyssä https://www.webropolsurveys.com/S/312960D67362CA3C.par . Vastaamiseen arvioidaan menevän aikaa noin 10 min.

Kaikki ke 12.8. mennessä tulleet vastaukset ovat mukana 50 e lahjakortin arvonnassa, lahjakortti on ruokakauppaan tai rautakauppaan voittajan toiveiden mukaan. Kyselyyn 25.6. mennessä vastanneiden kesken arvoimme 2 kpl lippuja Farmari-maatalousnäyttelyyn. Arpaonni suosi Päivi Jokista Joensuusta.

Halutessasi voit kertoa ideoita myös sähköpostilla (riitta.savikko@luke.fi), puhelimitse (050 571 4548) tai vaikka nenäkkäinkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *